1 Haziran 2011 Çarşamba

Güzel Ve Kötü Bir Başlangıç

Uzun zamandır kendime bir blog açmayı düşünüyordum; ama nedense blog açmaya çok üşeniyordum. Dersler, kısıtlı zaman ve evet, biraz da tembellik. İnkar edemem, bazı konularda çok tembel olabiliyorum. Tembelliğin de ayrı bir güzelliği, hoş bir çekiciliği var.

Evet, bu içime rahatlık veren hoş itirafı da yaptıktan sonra, kendimi ve Cin'i bu bloglar alemine akmış görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Her şey dün gibi geliyor gözlerimin önüne. Hayatımın ilk msn'ini alışımı hatırlıyorum. Nasıl da heyecanlanmıştım. Ergendim ve kendimi çok farklı hissetmeye başlamıştım. Sonra (o zamanlar çok moda olan chat sitelerine birkaç kez girdiğim dönemleri atlıyorum, chat sitesi de ne ola ki?) merak edip kendime facebook hesabı açmamı  hatırlıyorum. Sırf hayranı olduğum biriyle iletişim kurabilmek için, kıt ingilizcemle de olsa, belki sohbeti ilerletiriz, falan fistan oluruz gibi saçma salak hayallerle, hep çok gereksiz bulduğum twitter hesabı açışımı da hatırlıyorum. İşte şimdi de ilk blogumu açmış bulunmaktayım. Yeni umutlar, yeni heyecanlar. Tamam, o kadar abartmayayım; ama gerçekten de bir bloga sahip olmak güzel bir duyguymuş. Artık benim de bir blogum var. Cin ve ben  bu sebeple çok seviniyoruz; çünkü  yaşadıklarımızı, düşüncelerimizi, hayat görüşlerimizi, dünyamızı anlatabileceğimiz bir fırsat var karşımızda. Düşüncenin, bir fikir sahibi olmanın ve bunu başkalarıyla paylaşmanın öneminin ve gücünün farkındayız.

Tüm bunları söyledikten sonra, en büyük dileğimden de sizlere bahsetmek istiyorum: Umarım sansür yemeyiz. Bin bir umutlarla açtığım bu blog, umarım yasak kelimeler yüzünden sansüre uğramaz.

Yazarken fark ettim de, 'yasak' demişim, bu da yasakmış. Dilim dolaştı, afedersiniz. Kötü bir başlangıç yaptık, söz valla bir daha olmayacak. Değil mi Cin?

2 yorum:

  1. Aman allahımm... Yorum yapabiliyorum artık :) Her şeyden önce sana ve Cin'e hayırlı olsun diyorum... Umarım dilediğin gibi gider her şey..

    YanıtlaSil
  2. İyi bir başlangıç yapmışsın, senive Cin'i çok çok seviyorum ve ikinizle ilgili yazıları ve güzellikleri bu blogda görmek beni mutlu edecek. Her ikinizi öpüyorum.

    YanıtlaSil